I år vil nyde min december

I år satser jeg på en ikke-stressende december måned ?? Her er der sikkert nogle, som vil spørge om, hvordan i alverden det kan lade sig gøre? For hvem starter ikke december med at rende forvirret rundt efter de fleste familiemedlemmer for at udfritte dem for diverse juleønsker? Efterfulgt af de famøse julegaver som skal indkøbes. Her render vi rundt i den ene butik efter den anden, for at finde lige præcis den bluse, eller den parfume, eller den bog, som der står på ønskelisten. OG når gaverne så ENDELIG er indkøbte ??? så når vi til juleaften. Juleaften folkens ?Juleaften for for meget mad ???? for mange gaver ??? og for mange timer med familien til at kunne nå at gå hinanden bare en “smule” på nerverne ????????????????‍♀️??‍♂️????????

MEN VED I HVAD!? JEG ELSKER JULEN! ? Jeg elsker juleindkøbene, så man kan glæde andre. Jeg elsker juleaften i familiens selskab, trods jeg ALTID spiser for meget og bliver dårlig, inden vi når til risalamanden. Og jeg elsker at vi på så få timer kan gå hinanden så meget på nerverne, men stadig holde os tilbage fordi det er jul, og fordi vi skal kunne bære over med hinanden og vores forskelligheder, og det kan vi gøre i julen ????

DERFOR skal jeg have en ikke-stressende december! ????‍♀️

Og hvordan vil jeg så gøre det? Når jeg skal stresse af, så bliver det som regel med noget i mine hænder ✋???Det at kunne bruge mine hænder til at skabe og udvikle ting, som jeg efterfølgende kan bruge. Det er en dejlig følelse og giver mig en fantastisk tilfredsstillelse, når noget jeg har brugt tid på og set for mig så længe falder af nålen ?

Derfor har jeg i år kastet mig ud i Unkeldesigns Vinter CAL17 i samarbejde med Lunds garn ☃️

 

Her skal jeg hver dag hækle en lille del af en opskrift, som Unkeldesign udgiver hver dag. Det bliver en lille smule hæklearbejde om dagen. En lille stykke stund af dagen, hvor jeg kan sætte mig og stresse af med mit håndarbejde, og jeg glæder mig!

 

 

Skal du også være med? ? Jeg glæder mig til at følge alle jeres dele i december ?

#unkeldesign #vintercal17 #afstressendedecember #hækling #hæklekunst #hæklerier #julehæklerier

Skriv et svar