Julen har bragt… en masse hæklet julegaver

Så er julen over os, og jeg har naturligvis brugt liiiidt tid på at få de sidste julegaver færdige til juledagene ?

Især karklude har jeg delt ud af i store mængder i år. Tanken om at de traditionelle karklude sagtens kan udskiftet med noget, som er meget mere miljøvenligt gør godt i maven, når man giver en af disse karklude til familiens efterhånden voksende samling. OG… så er jeg altså blevet ret pjattet med flerfarvet garn ? Synes det giver et lækkert spil, og så skal sådan nogle karklude da heller ikke være så kedelige altid ?

De fine indpakningsposer er fra Søstrene Grene. Disse kan man få en flere forskellige størrelser, og mine små mærker er blot lavet i Word, og der er det jo kun fantasien, der sætter grænserne ???

Også nisser er igen i år hoppet af nålen. Disse to nisser har fået så hatten passer ? Og de skal hjem og stå i et rigtig hyggeligt nissehjem, hvor de ikke bliver alene om at være et par skæve nisser med stor næse og stor hue. Inspirationen til nisserne kommer fra denne fine opskrift på “Blomsterheksen” ???

I december har vi også et par fødselsdage eller tre, og denne KB sangfugl blev i år en nissefugl til min onkel, som sidste år fik en nissemand og -kone i KB aber. Ham her blev godt nok givet inden juleaften, men ham skal i da ikke snydes for ? Opskriften på på KB sangfuglen er denne her ?

Et hårbånd til svigerinden nået også at se dagens lys inden juleaften. Denne opskrift er min egen, og den kan man finde her ??‍♀️

Også disse 12 bestiksokker røg ad nålen i december. De blev lavet til min veninde, som skulle holde jul derhjemme og gerne ville have et rigtig hyggeligt julebord, og se lige en gang! Smukt er det da blevet! ?

Billede af Matilde Horn
Billede af Matilde Horn

Nu skal de sidste “små”-hæklerier bare være færdige ? Så er vi klar til et nyt hækle år ??

Skriv et svar