En blog om hæklingens kunst

Månedens hækleopskrift – En gave der er en prinsesse værdig 👸🏼

Månedens hækleopskrift – En gave der er en prinsesse værdig 👸🏼

Som nogle af jer nok har lagt mærke til, så har de fleste af mine opslag på IG været meget præget af babyting 😉 Og det er der selvfølgelig en masse gode grunde til, for indtil videre har 2018 bragt hele tre lækkerbiskener af prinsesser ind i vores omgangskreds 👸🏼👸🏼👸🏼 Og det skal de selvfølgelig forkæles for!

Derfor har jeg været på en god gammeldavs googlesøgning 🤓💻🔍 for at finde en masse inspiration til lækre børneting. Her faldt jeg hurtigt over Tante Tråd’s hjemmeside 😀

Sikke dog en dejlig side med masser af inspiration og skønne opskrifter at finde ☺ Jeg faldt især over en super skøn nusseklud i stjerneform med et lille frækt kaninhoved 🐰⭐ Den måtte jeg naturligvis prøve (Pixi nussekluden)☝🏻

og nu jeg allerede var i zigzag hæklingens kunst, så fortsatte jeg videre med Tante Tråds smukke babytæppe 👶🏼💜

DERFOR… skal Tante Tråd i denne måned have et kæmpe tak for sine fine, fine opskrifter! Tak for det super flotte håndarbejde, som giver rigtig meget inspiration til mit eget hæklearbejde ☺ især når der bliver postet på Tante Tråds Instagram. Jeg er vild med det 🙏🏻

Så hvis I også sidder derhjemme (ligesom mig for tiden, og måske også med en baby i maven eller en på vej i omgangskredsen), så vil jeg klart anbefale at tage et smut forbi Tante Tråds hjemmeside og tjekke alle de smukke opskrifter ud til de små bebs 😁👶🏼☺

God snevejrsdag derude ❄Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *