Månedens opskrift – Sangkufferten

Så nåede vi til denne måneds opskrift, og i denne måned bliver jeg nød til at takke flere end bare en hæklekunstner ??

D. 24. marts blev en lille prinsesse døbt, og gaven var en sangkuffert med en masse hæklerier i ??

Som I kan se, så er der jo her at finde en hel masse forskellige opskrifter ? og jeg er vild med alle de lækkerier, man kan finde på nettet ??

? Vibemai gør det som altid fremragende med sine hæklerier, og hun har ved hjælp af Yarnii og Kornflake_Stew hæklet en hel fantastisk lille hest. Den måtte bare med i kufferten, så den kunne repræsentere “Jeg har min hest, jeg har min lasso” ?

? En lille “sur” bi måtte naturligvis også med i kufferten, og det sørgede Krealoui for kunne lade sig gøre med deres lækre opskrift ?

? “Se min kjole” er en sang, som man bare ikke kan komme uden om, og det kunne jeg selvfølgelig heller ikke. Derfor er jeg SÅ taknemmelig for, at Koustrupdesign har designet de små sødeste kjoleopskrifter! De var både hurtige og nemme at lave med super gode billeder til at hjælpe, hvis man blev i tvivl om en omgang ??

? Kringler, åh kringler ? “Der bor en bager på Nørregade” og han bager altså KRINGLER! Det “gjorde” jeg så også… eller i hvert fald hæklede jeg den ? Fra “Hendes Verden” fandt jeg en fin lille opskrift på eb kringle. Den var både nem og hurtig og lige til at gå til ☺??

? Både “Lille Peter Edderkop” og “Se den lille kattekilling” ? legede jeg selv med. Jeg elsker selv at lave opskrifter, og disse to måtte jeg bare selv udvikle ?

Opskrifterne kan I finde lige her:

Hest” af Vibemai

Bi” af Krealoui

Kjole” af Koustrupdesign

Kringle” af Hendes Verden (Alt.dk)

Edderkop” af LunaDesign

Kattekilling” af LunaDesign

Tusind tak til alle jer, som gjorde det muligt at lave sådan en lille fræk sangkufferttil søde lille Alma ☺??

Skriv et svar