Månedens hækleopskrift – Et godt sted til dine høretelefoner

Jeg ved ikke med jer, men måden hvorpå jeg finder inspiration til alle mine hæklerier, er ved, at jeg ser, hvad andre har hæklet. Der findes så mange fantastiske hækleopskrifter ude på det store internet, som videregiver så meget inspiration til alle os andre hækleentusiastiske tosser.
Jeg har derfor besluttet mig for, at i 2018 vil jeg hver måned bestræbe mig på at lægge en hækleopskrift op, som tak til en eller flere hæklere for et fantastisk arbejde.
I denne måned vil jeg gerne takke de søde piger fra Kreamania for at have lavet en hel fantastisk idé til, hvordan man kan opbevare sine høretelefoner, så de ikke bare ligger og flyder rundt i tasken, lommen eller andet steds, når man er på farten, samtidig med at de bliver viklet sammen. Et typisk scenarie for mig ??‍♀️ så inden man når at få dyret i øret (fordi man skal vikle det ud og fumle med ledningerne) ja, så er man jo næsten fremme ved destination ??‍♀️
Opskriften på lommen til høretelefonerne er nem og hurtig. En god lille lækker sag, der ikke tager flere timer at lave, men et lille hyggeligt side gesjæft mens man har gang i de store projekter ved siden af ?
Denne lækre opskrift er også super, hvis man har rigtig mange garnrester (ligesom mig) ?
Så bliver den samtidig farverig og nem at finde (i den typiske dametaske ?), og så får man jo også brugt nogle af alle de rester, som bare hober sig op om ørerne på en lige pludselig ?
Min version af lommen blev til denne, og jeg kan lige love for, at den bliver flittigt brugt ?
Tak piger ??‍♀️?? og rigtig god fornøjelse til jer søde hæklere, hvis I tænker at kaste jer ud i projektet ?

2 tanker om “Månedens hækleopskrift – Et godt sted til dine høretelefoner

  1. Hej Luna.

    Tak fordi du deler vores opskrift, den er så fin 🙂
    Lækker blog du har! Jeg kigger forbi en anden gang…
    Vh Maja Seidelin

    1. Mange tusind tak, og rigtig mange gange i lige måde ? Jeg er flittig bruger af jeres blog og opskrifter. Den er lækre og opskrifterne dejlige lige til ???

Skriv et svar