Månedens hækleopskrift – En gave der er en prinsesse værdig ??

Som nogle af jer nok har lagt mærke til, så har de fleste af mine opslag på IG været meget præget af babyting ? Og det er der selvfølgelig en masse gode grunde til, for indtil videre har 2018 bragt hele tre lækkerbiskener af prinsesser ind i vores omgangskreds ?????? Og det skal de selvfølgelig forkæles for!

Derfor har jeg været på en god gammeldavs googlesøgning ??? for at finde en masse inspiration til lækre børneting. Her faldt jeg hurtigt over Tante Tråd’s hjemmeside ?

Sikke dog en dejlig side med masser af inspiration og skønne opskrifter at finde ☺ Jeg faldt især over en super skøn nusseklud i stjerneform med et lille frækt kaninhoved ?⭐ Den måtte jeg naturligvis prøve (Pixi nussekluden)☝?

og nu jeg allerede var i zigzag hæklingens kunst, så fortsatte jeg videre med Tante Tråds smukke babytæppe ???

DERFOR… skal Tante Tråd i denne måned have et kæmpe tak for sine fine, fine opskrifter! Tak for det super flotte håndarbejde, som giver rigtig meget inspiration til mit eget hæklearbejde ☺ især når der bliver postet på Tante Tråds Instagram. Jeg er vild med det ??

Så hvis I også sidder derhjemme (ligesom mig for tiden, og måske også med en baby i maven eller en på vej i omgangskredsen), så vil jeg klart anbefale at tage et smut forbi Tante Tråds hjemmeside og tjekke alle de smukke opskrifter ud til de små bebs ???☺

God snevejrsdag derude ❄

Skriv et svar