Hæklet Peter Edderkop

Hvem har ikke bare en lille bitte skræk for edderkopper? Jeg har i hvert fald, men det er da synd, når de i virkeligheden frygter os mere, end vi egentlig burde frygte dem.

Jeg skal heller ikke her være alene om, at jeg da nok godt kan blive en lille bitte smule (meget) hysterisk, når Peter kommer trampende hen over trægulvet en gang i mellem! Og ja, så er det nok ikke så underligt, at ungerne i samme omgang bliver ligeså hysterisk, når de ser en selv stå og skabe sig helt skørt 😉

DERFOR måtte jeg bare lave mig en Peter Edderkop, som med sine (u)lækre sorte ben og store krop også kunne forvandles til en sød, nuttet og måske en lidt skør ven.

Dette er blevet resultatet, og opskriften har I lige her:

Hæklet Peter Edderkop

Rigtig god fornøjelse 😀 og del gerne jeres Peter 🙂

Skriv et svar